DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Liftingové krémy a séra: Jak fungují a jak vybrat ten pravý?

S přibývajícím věkem se naše pleť postupně mění. Kolagen a elastin, které jsou zodpovědné za její pevnost a pružnost, se začínají snižovat. To vede ke vzniku vrásek, povadlých kontur obličeje a dalších známek stárnutí. Liftingové krémy a séra jsou kosmetické přípravky, které mají za cíl zpomalit proces stárnutí a vrátit pleti mladistvý vzhled. Obsahují účinné látky, které stimulují tvorbu kolagenu a elastinu, hydratují pleť a redukují vrásky.


Jak fungují liftingové krémy a séra?

Liftingové krémy a séra obsahují různé účinné látky, které mají různé účinky. Mezi nejčastější účinné látky patří:

  • Kolagen je bílkovina, která je zodpovědná za pevnost a pružnost pleti. Liftingové krémy a séra s obsahem kolagenu stimulují tvorbu nového kolagenu a pomáhají vyplnit vrásky.

  • Elastin je další bílkovina, která je důležitá pro pevnost a pružnost pleti. Liftingové krémy a séra s obsahem elastinu pomáhají zlepšit pružnost pleti a předcházet vzniku vrásek.

  • Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která má schopnost vázat vodu. Liftingové krémy a séra s obsahem kyseliny hyaluronové hydratují pleť a pomáhají vyplnit vrásky.

  • Peptidy jsou malé bílkoviny, které mají schopnost stimulovat tvorbu kolagenu a elastinu. Liftingové krémy a séra s obsahem peptidů pomáhají zpomalit proces stárnutí pleti.

  • Vitamíny a minerály jsou důležité pro zdraví pleti. Liftingové krémy a séra s obsahem vitamínů a minerálů pomáhají pleti zůstat zdravá a svěží.

Jak vybrat liftingový krém nebo sérum?

Při výběru liftingového krému nebo séra je důležité zvážit několik faktorů, jako jsou:

  • Váš věk a stav vaší pleti. Pokud máte mírné známky stárnutí, může vám stačit krém nebo sérum s nižší koncentrací účinných látek. Pokud máte výraznější známky stárnutí, budete potřebovat krém nebo sérum s vyšší koncentrací.

  • Typ vaší pleti. Pokud máte suchou pleť, vyberte krém nebo sérum s obsahem hydratačních látek. Pokud máte mastnou pleť, vyberte krém nebo sérum s lehkou texturou.

  • Vaše osobní preference. Někteří lidé preferují krémy, jiní séra. Zkuste různé produkty, abyste našli ten, který vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

Jak používat liftingové krémy a séra?

Liftingové krémy a séra se používají ráno a večer na vyčištěnou pleť. Aplikujte je na obličej, krk a dekolt. Jemně vmasírujte do pokožky, dokud se nevstřebají.

Účinky liftingových krémů a sér

Účinky liftingových krémů a sér se liší v závislosti na typu produktu a koncentraci účinných látek. Obecně lze říci, že liftingové krémy a séra pomáhají:

  • Zlepšit pevnost a pružnost pleti
  • Redukovat vrásky
  • Hydrataci pleti
  • Zlepšit celkový vzhled pleti

 

Liftingové produkty KESEM

Liftingové a zpevňující hedvábné sérum

edited-9

Liftingové sérum patří mezi naše TOP produkty, ke kterým se naši zákazníci vracejí. Sérum vypíná pleťvyplňuje vrásky a sjednocuje. Pokud vás trápí vrásky a unavená pleť, neváhejte a přidejte se ke stovkám žen, které sérum pravidelně používají.

Noční sérum se zlatem a perlami

edited-8

Noční sérum se zlatem a perlami je jedním z produktů vlastní řady Kosmetiky KESEM. Bylo vyrobeno podle vlastní receptury v Izraeli. I přes noc je potřeba pleť vyživovat a dávat jí co potřebuje. Sérum je vhodné pro pleť, která může mít nějaké vrásky a chce zpomalit proces stárnutí. Toto hydratační perlové sérum obohacené o kolagen a elastin, bohatou směs přírodních rostlinných výtažků, olejů a vitamín C a perlový prach.


Liftingové oční sérum

edited-10

Liftingové oční sérum je jedním z produktů vlastní řady Kosmetiky KESEM. Bylo vyrobeno podle vlastní receptury v Izraeli. Toto koncentrované anti-aging oční sérum a kousky 24K zlata, obsahuje unikátní směs aktivních složek, které se zaměřují na typické účinky stárnutí. Sérum poskytne okamžitou hydrataci, která je důležitá při prevenci vrásek. Vyplní pokožku a sníží výskyt otoků, jemných linek a vrásek.

Pleťové sérum MESHI 

pletove serum meshi herbs of kedem

Obnovuje pokožkupodporuje regeneraci buněk. Intenzivně vyživujehydratuje a pomáhá obnovit kožní ochrannou bariéru proti dehydrataci. Snižuje oxidační stressjednocuje tón pleti a zpomaluje stárnutí. Díky spoustě účinkům se dokáže přizpůsobit každému typu pleti.

Kolagenový balíček

kolagenový balíček

Produkty obsažené v tomto balíčku Vám poskytnou denní i noční péči. Liftingové a zpevňující hedvábné sérum poskytuje okamžitý a hlavně dlouhodobý efekt. Pleť je po něm vypnutá a hedvábně hladká. Díky své struktuře slouží také jako podkladová báze pod make-upKolagenový denní krém se rychle vstřebá a zanechává pleť hebkou a hydratovanou. Díky svému bohatému složení a kolagenu je skvělým pomocníkem proti vráskámKolagenový noční krém využívá inovativní technologii, díky které se stává nejlepší péčí proti stárnutí pleti.

Denní krém s kaviárem a kyselinou hyaluronovou 

denni s kaviarem

Krém hydratuje pleť a vyplňuje jemné obličejové vrásky. Výtažky z kaviáru obsažené v tomto krému slouží jako prevence proti ochablé kůži. Při pravidelném používání bude Vaše pleť pevná, vyživená a hebká.

Noční krém s kaviárem a kyselinou hyaluronovou 

nocni krem s kaviarem a kyselinou hyaluronovou kosmetika kesem

Podporuje pevnost pokožky, pomáhá předcházet vráskám a vyhlazuje pokožku. Krém obsahuje kyselinu hyaluronovou, která udržuje pleť hydratovanou a tím přispívá k vypnutí a pružnosti pokožky. Výtažky z kaviáru působí proti vráskám. Je složen z vysoce aktivních a penetrujících složek a proto poskytuje mnohočetné ošetření pleti proti stárnutí.

Masážní váleček a destička guasha

masážní váleček a destička

Masážní váleček na obličej podporuje a zvyšuje účinky kosmetiky - krému, séra, oleje i masky. Díky masáži a zvýšené cirkulaci krve se produkty vstřebávají hlouběji do pleti a účinkují tak rychleji a intenzivněji. Masážní váleček však lze použít i samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jeho chladivé účinky příznivě působí proti otokům a kruhům pod očima. 

Guasha je masážní metoda čínské medicíny, která pomáhá odplavovat z těla usazené toxinyvyhlazovat vrásky a zpevňovat obličejové kontury. Obličejová guasha může nahradit invazivní zásahy do obličeje jako je facelifting, intradermální injekce nebo botulotoxinové výplně vrásek. 


Liftingové krémy a séra jsou účinnou cestou, jak zpomalit proces stárnutí a vrátit pleti mladistvý vzhled.