DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

DENNÍ PÉČE O PLEŤ: Jak správně pečovat o pleť

Správná péče o pleť je základem pro zdraví a krásu vaší pleti. My Vám představíme kompletní denní rutinu v péči o pleť a podělíme se o tipy, jak dosáhnout optimálního výsledku. 

Denní péče o pleť: Ochrana a hydratace

1. Čistění pleti:

Začněte svůj den správně čistou pletí. Použijte jemný čistící prostředek vhodný pro váš typ pleti. Klíčová je důkladnost, ale zároveň šetrnost k pokožce. Za nás je to určitě Odličovací pleťové mléko, které vás zbaví nečistot od všech okolních vlivů, se kterými se každý den naše pleť potýká. 

odlicovaci pletove mleko kesem

2. Použití tonika

Tonikum pomůže obnovit pH rovnováhu pleti a připraví ji na další kroky péče. Vyberte tonikum s přírodními složkami, které dodají vaší pleti osvěžující pocit. Za nás je to určitě Denní pleťová voda BOKER, z naší přírodní řady KEDEM. 

denni pletova voda boker kedem

3. Hydratace a ochrana:

Aplikujte hydratační krém s SPF ochranou. Je důležité chránit svou pleť před slunečním zářením, které může způsobit předčasné stárnutí a pigmentové skvrny. V naší nabídce je výběr z krémů, které vám s UV ochranou mohou pomoci. Jako například Výživný krém s avokádem a Aloe Vera, který si se slunečnými paprsky snadno poradí a pleť ochrání. 

vyzivny krem s avokadem a aloe vera