DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

ANTIOXIDANTY V KOSMETICE: Klíč k mladistvé pokožce

Antioxidanty jsou základním stavebním kamenem v péči o pleť, známé pro svou schopnost bojovat proti volným radikálům a předcházet poškození pleti způsobeného environmentálními vlivy, jako je UV záření a znečištění. Tyto látky jsou nezbytné pro zachování mladistvého vzhledu a zdraví pokožky. 

Jak fungují antioxidanty?

Antioxidanty pomáhají neutralizovat volné radikály, které jsou nestabilní molekuly schopné poškodit buňky a přispívat k předčasnému stárnutí. Přítomnost antioxidantů ve vaší kosmetice znamená lepší ochrana pokožky, snížení známek stárnutí a podporu celkového zdraví pleti. 

antioxidanty

Nejpopulárnější Antioxidanty

Vitamín C

Zlepšuje produkci kolagenu a pomáhá rozjasňovat pokožku. Náš denní i noční krém s kolagenem je pro množství vitamínů spolu s vitamínem C, naprostý ideál.

nocni krem s kolagenem

Vitamín E

Chrání pokožku před škodlivými UV paprsky a zvyšuje účinky vitamínu C. Můžete jej najít například v našem výživném krému s avokádem a Aloe Vera. Spolu s vitamínem E obsahuje i vitamín A a C. 

vyzivny krem s avokadem a aloe vera

Retinol

Podporuje obnovu pokožky a má silné anti-aging účinky. Ten je obsažený třeba v našem Izraelském zázraku, který je naším TOP produktem.

izraelsky zazrak

Zelený čaj

Nabízí silnou ochranu díky bohatství polyfenolů. Zelený čaj je jednou z ingrediencí v našich Luxusních tělových máslech. Jedním z nich je i tělové máslo růže, který vyživý a kompletně hydratuje pokožku. 

luxusni telove maslo ruze kesem